2008. január 9., szerda

Szerda

Nagyon nehezen sikerült a januári hónap szolgálati beosztását elkészíteni, mivel több alkalommal evangelizációs szolgálatot vállaltam el. Vasárnap dálutánok és a pénteki bibliaórák maradnak a gyülekezeti szolgálattevőkre. Hála az Úrnak 16 igehirdető van az érszőllősi gyülekezetben így nem olyan nagy gond hogy ki helyettesítse a lelkipásztort, de remélem hogy az evangelizációs kampány után visszatérhetek a "rendes" programhoz. Amely szerint minden hónap első vasárnap délelőtt és este Érszőllős, délután 3-tól pedig Micske a szolgálati terület. Minden 2. vasárnap délelőtt Micskén, du. 3-tól ugyancsak, este pedig Érszőllősön vár a munka. A hónap 3. vasárnap délelőttje és délutánja 3-tól a Kécz-i gyülekezeteké(a délelőtti és délutáni alkalmak páratlan hónap roma, páros magyar), az esti szolgálat ismét Érszőllősön vár. A negyedik és alakalmanként az 5. vasárnapokat a meghívásokra tartogatom, amelyek ha elmaradnak akkor itthon igyekszek hasznos lenni. A hétköznap estéken hétfőn szünnap, kedden imaközösség, szerdán Micske,csütörtökön Kécz 6-tól roma, 7-től magyar gyülekezet, pénteken Érszőllősön bibliaóra, szombaton ifjúsági alkalom a program. Azért írtam le hogy aki számon tartja imádkozzon értem.

Délután volt egy jó beszélgetésem Domokos Endrével Goroszlóról. Őt ma akarta a sógora(Hiri János) elvinni egy Arad megyei(Vanatori) masszőrhöz, mert idegbecsípődés miatt nem tudott kiegyenesedni ill. járni. A tegnap Jancsival éppen azt beszéltük hogy megspórolhatnák a hosszú útat ha hittel imádkoznának, de mégis bejelentkeztek mára. Éjszaka azonban felébredt a mi atyánkfia és a Hit hangjai 412. számú éneke jutott eszébe, amit elkezdett énekelni: "Kezed ha megérint már elég..." És láss csodát elmúlt a fájdalom, elszállt a baj... Meggyógyult a mi testvérünk. Eljött hogy megossza az örömét, amely így az enyém is lett... Együtt adtunk hálát a gyógyulásért és együtt imádkoztunk másokért. Dicsőség az Úrnak!!!

Ma este Micskére mentünk a 3. lányommal. Ott most tartják az imahetet. Ma este az ének-zene területen munkálkodókért adtunk hálát és imádkoztunk a megszentelődésükért. A végén azt is eldöntöttük hogy március 2. egész hetében tartjuk az evangelizációs hetet(márc. 10-16.-ig.) Adja az Úr hogy eredményes legyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...