2008. január 27., vasárnap

Vasárnap

Délelőtt itthon voltam Érszőllősön és Józsué könyvéből a gibeoniták története került sorra. Az üzenet központi része az volt hogy "ha nem kérdezzük meg az Urat, amikor szükség lenne rá akkor csorbulni fog az örökség", mert hogy Izráel is le kellett mondjon Gibeonról a hiszékenység miatt. Délután Micskére mentem hogy ottani testvéreimmel együtt olvassuk és teljesítsük a 4. parancsolatot. Hoble testvér már nem tudott eljönni az imaházba, annyira gyenge az egészségi állapota. Imádkozni kell érte!
Este hatra öten mentünk Ottományba evangelizációs alkalomra. Ez a gyülekezet a Szabó András testvér körzetéhez tartozik. Mindössze 12 tagú a gyülekezet, de nagy csodákat élt meg az utóbbi időben, mert nagyon romos állapotban lévő imaházukat az Úr segítségével és a Szabó András testvér vezetésével felújíthatták. Jelen állapotában az ottományi Baptista Imaház a község egyik gyöngyszeme. Tele is volt az imaház hallgatókkal, akik szomjas szívvel fogadták az igét. Nagyon jól éreztük magunkat az Úr aratásában. Kovács Tibor végezte az orgona szolgálatot, Lukács testvér és Gombos Miklós testvér bizonyságot tettek, én hirdettem az igét, Jémina pedig hallgatta és rajzolta az igehirdetőt. Az alkalom végén a gyülekezet szeretet vendégséggel zárta az evangelizációs hetet. Az Úr áldja meg a magvetést hogy bőséges legyen a termés, legyen mindig tele az a gyönyörű szép imaház!

Holnap nálunk kezdődik az evangelizációs sorozat. Mindenkit szeretettel várunk!
Az evangelizációs program: Minden este 19 órakor kezdődik az összejövetel. A tervezet szerint hétfőn, kedden és szerdán id. Veress Ernő testvér, csütörtökön Veress Efraim, pénteken, szombaton és vasárnap pedig Novák Zsolt fogják hirdetni az evangéliumot. Imádkozzzunk értük és a hallgatókért is. Te nem jössz el?

Azok számára akik nem jöhetnek el rögzítjük a szolgálatokat és majd az ev. hét végén felteszem a netre, hogy messze földre is eljusson az üzenet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...