2008. január 30., szerda

Szerda

Egy kiigazítással kell kezdjem a mai beszámolómat, mert van nekem egy drága anyósom aki nem tűri a hibákat, különösen nem ha az az unokáival kapcsolatos tévedés. Hát szégyellem is magam, nem is tudom hogyan eshetett meg velem az, hogy a kissebbik lányom(Tirza) születési idejét márciusra tettem és azt írtam hogy majd márciusban lesz két éves, holott ő már a tavaly október 28-án betöltötte a két évet. (Talán az zavart be hogy Jémina tölti most március 1-én az 5. évét és ha valakinek 4 lánya van és este későn írja a bejegyzést, akkor már nem koncentrál annyira...) Mindent egybevetve mégis csak azt kell mondjam hogy bocsánatot kérek a tévedésért!

Ime az inkriminált bejegyzés részlet:

"A tegnap délelőtt 10-től lelkipásztori találkozó volt Zilahon. Mi innen Kiss Zoltán testvérrel mentünk és Jémina is elkísért. (Már többen kérdezték eddig hogy miért Jémina kísérget engem leginkább. Netán ő a kedvenc? Hát a válasz egyszerű. A nagyobbak iskolások és így kötöttebbek, nem annyira rugalmasak mint egy óvodás. A kicsi pedig még csak márciusban lesz 2 éves. A nagyobbak már segíteni is tudnak az édesanyjuknak, a kicsi még rosszalkodni sem, de Jémina képes mind a nagyobb testvéreit, mind az édesanyját kihozni a béketűrésből. Ezért hurcolom én magammal... és mid a ketten jól érezzük magunkat.)"


Ma este vagy 140-en voltunk az imaházban és édesapám a Jób könyvéből prédikált. Eddig minden este rögzítve lettek a szolgálatok és a jövő héten fel is teszem őket, hogy más is épüljön belőle. Ezért most nem is részletezem annyira az alkalmakat. Hála legyen az Úrnak hogy ma este is volt akivel imádkoztunk. Az elgondolkodtató az hogy mindezidáig egyikük sem volt ide való. Vagy Perecsenből, vagy Margittáról voltak akik visszamaradtak imádkozni. Lehet hogy mi aratunk és más takarítja be... ? Lehet. Csak megmaradjanak az Úrban!

Ebédre és vacsorára is be vagyunk osztva a testvérekhez. Itt errefelé aztán annyira kitesznek magukért a vendéglátók hogy azt nehéz "megemészteni"... Előétel, leves, krumpli püré, sült hús, rántott hús, sütemény, gyümölcs(torta) stb. Tényleg nem könnyű végigenni a repertoárt, de ami sokkal jobb az a beszélgetés, éneklés, imádkozás és a bizonyságok kölcsönös megosztása a vendéglátókkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...