2008. február 27., szerda

Szerda

Délután ötre kész lett az autó. Juhász Géza testvér nagyon jól, pontosan és gyorsan dolgozott. Az Úr áldja meg! Mindjárt indulok Szilágyszentkirályra, ahol este 7-től van evangelizációs alkalom. Ott is maradok holnapig hogy bevárjam Jéminát, aki Evódiával utazik Gyergyóból Zilahig.


Kedd

Ma este ismét Margittán voltam, de nem a saját autómmal, mert az csak holnapra lesz kész. Teljesen összeégett a generátor. És miért? Mert a szervízben nem húztak meg egy csavart és az én közbeavatkozásom csak kárenyítésre volt jó. Még örülhetek hogy 6-7 millióból meglesz javítva és nem kell 13-ért újat venni. Na de ez mellékes, akármennyire is zsebbevágó, mert ma este voltak akik jelezték hogy szeretnék az Úr Jézust követni és vissza is maradtam velük imádkozni. Az Úr tartsa meg őket!
Vacsorára Hiri József(ő is szegről-végről érszőllősi) testvérék hívtak meg a helyi lelkipásztorral együtt. Olyan jó asztali közösségünk volt imádságban is hogy csak 11 óra után jöttünk el. A feleségemnek nem volt egy rossz szava sem, de ezután szeretnék hamarabb hazajönni hogy ne is legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...