2007. július 3., kedd

Kedd

Ma reggel a feleségem elindult a bankba, minden utasítással felvértezve hogy pénzt szerezzen. Persze nem kell semmi rosszra gondolni, csak arról volt szó, hogy azt amit én itthonról az interneten keresztül elvégeztem(átváltás, oda-vissza utalás stb.) kézzelfoghatóan realizálja. Nemsokára visszatért de olyan kevés pénzt hozott hogy azzal alig lehetett mit kezdeni, pedig két kártyát is magával vitt. A bankautomata megtagadta a pénzkiadást. A számlán már ott volt a pénz de az automata ezek szerint nem annyira gyors felfogású mint az én gépem. Már már kezdem megérteni azokat, akik inkább a párnájuk alatt őrzik a pénzüket... Na mindegy, ezt a kis bosszankodást is meg kell tagadja magában a hívő ember, ezért türelmesen megvárom a holnapi napot a számlák rendezésére.
Délután Kiss Zoltán testvérrel egyeztettünk az őszi hálaadónap felől, amit a Hargita Keresztyén Táborban szoktunk megtartani minden év szeptemberének 2. vasárnapján. Ez lesz nekem az utolsó(egy néhány évig legalábbis) lehetőség arra, hogy székely testvéreimmel ilyen alkalommal együtt legyek. Nagyon szép és áldott volt ez a 10 esztendő itt a Székelyföldön. Remélem hogy a hálaadó napon ezt ki tudom valamennyire fejezni...
Kiss Zoltán értesülése szerint a tervezett együttlét a székelyföldi lelkipásztorok számára, amit Köves Anikó szervez a Balaton mellett(Kővágóörsön), elmarad augusztusról és talán őszre tolódik. Sem megerősíteni sem cáfolni nem tudtam ezt az információt. Az Úr tudja mi lesz a jó.
Estefelé esőt adott az Úr a szomjas földnek. Úgy elitta a föld a vizet hogy már alig látszik a nyoma. Bárcsak a baróti emberek is ennyire szomjasak lennének az "élő víz", az Ige után. Add meg Uram! Ámen!
Volt időm arra hogy a feleségem honlapján elrendezzem az anyagokat(igehirdetesek, enekek, kepek). http://www.vefraimne.extra.hu/ Sikerült feltölteni Novák Zsolt(eddig csak róla tudom azt, hogy lemondott a jogdíjról, és szabadon terjeszthetők az énekei) mindkét CD-jének az anyagát, mintegy 22 éneket. Volt aki már megkérdezett hogy ki az a Novák Zsolt, de hosszú lenne őt itt bemutatni. Legyen elég annyi, hogy olyan embert ismertem meg benne, aki az "átlag hívőnél" jobban szereti az Urat és akit az Úr is nagyon kedvel. Imádkozom érte hogy az Úr vezetését ezekben a hetekben is megtapasztalja, mert szüksége van rá. Itt van két kép róla, hogy aki imádkozni akar érte lássa is.A fenti képen együtt vagyunk Zsolttal a június végi konfrencián, aminek egyik szervezője volt. Az alábbi képen pedig a zenész társaival éppen énekelnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...