2007. július 20., péntek

Péntek

A mai napig 10000x töltötték le ezt az oldalt. Elég nagy mérföld kő ez ebben a folyamatban amit blog írásnak neveznek, mert több mint két hónap kellett hozzá de kellett ehhez a több mint 100 bejegyzés is. Nem könnyű mindennap leülni és begépelni a történteket, de megérte. Egyrészt azért mert sokkal inkább megtapasztaltam ezáltal az értem imádkozók támogatását, másrészt pedig fegyelmezettségre szoktatott.
Remélem hogy folytathatom, még akkor is ha megtapasztaltam a negatív velejáróit is a közvetlen nyíltságnak, de azok is javamra váltak. Az Úr legyen kegyelmes hozzám ezután is! Minden kedves olvasónak is ugyanezt kívánom!

Az Isten kegyelméről volt szó a ma esti bibliaórán is itt Baróton, a Róm. 9 rész alapján. Mennyire lekötelez, mennyire érthetetlen és mennyire nem szabad vele visszaélni, ezek voltak a főbb gondolatok.

A hatalmas kánikula eléggé megpróbál embert és állatot errefelé. A bibarcfalvi ásványvíztöltő üzem is gondokkal küszködik, mert nagyon kevés a hozam a kutakból. Nekünk azért jutott két ládával a Violkáék jóvoltából. Az Úr áldja meg őket érte! Minden hónapban rendszeresen megosztják velünk az adagjukat, amire mint ott dolgozók jogosultak. Ezt a kiváltságot még a Violka férje harcolta ki az alkalmazottaknak, "megboldogult" szakszervezeti vezér korában.

A délután sajnos nem sikerült megjavítani a kocsit, de remélem hogy holnap többre jutunk... Addig járok gyalog, vagy más visz el ahova kell...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...