2008. március 22., szombat

Szombat

Családi nap volt a mai, mert egész nap a családdal voltam. Már hajnali egy órakor megjelent Jémina és azt mondja:
-Jó reggelt édesapám! Indulhatunk... -már szerda óta számolgatta a napokat, hogy hányat kell aludni szombatig, mert akkorra beszéltünk meg egy családi kirándulást Micskére, Szabó Feriékkel(Bécsből) és Szabó Barnáékkal(Gödöllőről)
-De Jémina, még csak alig múlt éjfél, menj vissza feküdj le és majd reggel ébressz... -Reggel 6 órakor ismét ott áll az ágyunk mellett:
- Már reggel van, fel kell kelni, induljunk
-Jémina, még mindenki alszik, menj vissza aludni és majd ha a többiek is felébredtek akkor gyere - mondta neki az édesanyja. Fél nyolckor ismét ott a gyerek
-Már mind a hárman ébren vagyunk, induljunk...
Nem volt mit tenni fel kellett kelni, de hát nem tudtunk elindulni azonnal, mert éppen Jéminát kapta el az a betegség(magas láz, piros torok) amiből Mirjám már éppen kilábalt. Nagyon el volt keseredve, de nem tudtuk lebeszélni az útról. Délre lejött a láza és így elindulhattunk Micskére, csak a pici maradt itthon, akire Lidia(Kémerről) vigyázott. Sajnos Szabó Barnáék nem tudtak eljönni(betegség miatt), de Feriék ott voltak és egy nagyon tartalmas délutánt tölthettünk együtt, a három család(Tripó István+Magdi+ Egon,Debi,Abigél;Szabó Feri+Piroska+Péter,Kristóf; és mi 5-en). Megtekintettük a kecskefarmot(az Istváné) majd közösen fogyasztottuk el a húsvéti bárányt. Nagyon finom volt..., mert jól volt elkészítve. Nekem nagyon-nagyon ízlett, (Míg ettem, eszembe jutott Barótról Gál Gabi, mert ő szerette még ennyire a bárányt... Áldott húsvétot neked is Gabi!), de a többiek is ették, a gyerekek pedig elfoglalták egymást míg mi a felnőttek beszélgettünk. Nagyon hamar eltelt az idő de azért maradt idő még az éneklésre és az imádkozásra is.
Hétre már itthon voltunk, mert nálunk összejövetel volt a nagyhét miatt. id.Hiri János testvérrel buzdítottuk imádatra és hódolatra a gyülekezetet a győztes Király előtt, akié minden hatalom mennyen és földön.

Áldott húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek !!!

Ő él!!! Légy az Övé! Élj te is örökké!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...