2008. március 9., vasárnap

Vasárnap

Csak most néhány perce(23.20-kor) érkeztem haza, de még van annyi idő hogy beleférjek a vasárnapba.
Rövid távírati stílusban számolok be a két nap történéseiről, ay idő rövidsége és a fáradtságom miatt.
Szombat délelőtt: Áhítat és reggeli a családdal és Szabó Menyhért testvérrel. Beszélgetés majd ima és készülődés az esti alkalomra.
Délután 13 óra-kor megérkezett Nehra Bálint Fazakas György és Nagy Zoltán testvérekkel. Rövid beszélgetés és imádkozás után Gyuri és Bálint elmentek. Nagy Zoltán testvér(újfehértói presbiter) itt maradt, mert este ő kellett prédikáljon. Együtt ebédeltünk, majd beszélgetés, tapasztalat csere és imádkozás töltötte ki a délutánt. Jó volt egymást erősítenünk. Estére Ferenczi Béla testvér Menyhértet elvitte Kéczbe mi pedig itthon maradtunk Zoltánnal. Az esti alkalom után Jánoséknál vacsoráztunk, beszélgettünk, imádkoztunk és csak éjfél felé kerültem haza.

Ma délelőtt Zolival Micskére mentünk, Menyhért pedig itthon maradt Érszőllősön. Délutánra igét hirdetni átment Szilágypérba. Nagyon megáldotta az Úr mert döntések születtek a szolgálata nyomán.
Mi délelőtt úrvacsoráztunk is és a délutáni alkalomra is ott maradtunk Micskén. Örömteli meglepetésben is részem volt, mert Szabó Barna(Gödöllőről) is jelen volt délelőtt. Még együtt is ebédeltünk, majd ő hazament szolgálni és szavazni.
Délután 4-től a "Biblia éve" jegyében egyházzenei koncert volt a micskei műv.házban ahol több 100 ember előtt imádkozhattam és olvashattam igét, majd szólhattam néhány szót a Bibliáról. A Nagyváradi fúvós ötös(Székely Bandiék) is előadtak néhány zenedarabot ezen az alkalmon.
Este hattól itthon volt a záró alkalma a TELEKNEK. Hosszú lenne beszámolni róla, de majd kilinkelem a helyet ahonnan elolvashatjátok vagy megnézhetitek a beszámolót. 11 vendég testvér szolgált 3-5 percben a 12.(Bató Tibor) prédikált és a pengetős zenekarunk is szolgált....

1 megjegyzés:

  1. Egy kerdes foglakoztat amire szeretnek valszt kapni!!! Kel e legyen valaki aki halja az imamat amikor megvallom a bunt Istennek?Miert nem elg az ha csak En szemjesen Istennel rendezem a dolgot?

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...