2007. május 25., péntek

Péntek-Szombat-Vasárnap

Szombat-Vasárnap

Sajnos csak ennyi maradt a Szombat-Vasárnapi beszámolóból:

Hétköznapok

részletek megjelenítése
máj. 28. (1 napja)
Hazaérkeztem!!! 35 órányi távollét után ismét itthon vagyok az Úr kegyeleméből, 1000 km , 3 igeh. szolgálat(Érszőllős de.9 du.15.30 , Zilah este 18.00) után. Igaz hogy hajnali 3 óra van, de azokért akik értem imádkoztak, most ennyit bejegyzek, hogy megköszönjem a szolgálatukat. Az Úr áldjon meg titeket, jól imádkoztatok! (Manci nénémnek külön köszönöm a vacsorát és adjon mielőbbi gyógyulást neki az Úr!) Ebéd után majd folytatom...




PÉNTEK
Sajnos nagy baj történt a tegnap este... Hűséges(?) adathordozóm a 80 GB-s Samsung, megszünt forogni(1perces néma csönd)... Alighogy lejárt a 3 éves garanciája vége lett. Mégnagyobb baj hogy az arhívum egy része rajta volt és még nem sikerült dvd-re írni. Inkább ezért bánkódom, mert néhány éjszakányi(3 óránként kell a szalagot cserélni) prédikációt kell ismét az orsós magnóról átjátszani a gépre.
Most egy másik(160 Gb-os Western Digital) merevlemezt állítottam csatasorba és felpakoltam rá kísérletképen az Ubuntu keresztyén változatát, mint mondjak... vigasztalásnak jól jött. Sok kellemes meglepetés van benne és nagyon egyszerű. A szülői felügyeletttől (előre beállított tűzfal szűri a web tartalmát a keresztyén értékrendnek megfelelően) egészen a kül. bibliafordításokig kommentárokig, számtalan hasznos program és mindez igyen, jó lelkiismerettel használható. Ajánlom minden vállalkozó kedvü, néha lelkiismereti bántalmaktól szenvedő testvéremnek, aki szeretne szabadulni a Microsoft bűtudatra építő szorításából. Még ha valaki pénzt is fizetett a Microsoft rendszeréért akkor is megéri átváltani, mert így vírusmentesebb az élet. Ide másolom a linket: http://ubuntuce.ashburn.newlife4me.com/Ubuntu_7.04_i386_Christian_Edition_v3_1.iso
Ki kell írni CD-re és bootolni. Elindul live módon és könnyebb gyorsabb a telepítése mint a Windows-é.

Ma este sajnos nem voltunk sokan a bibliaórán. Mintegy 25 felnőttet számoltam össze. Bárcsak mindenki aki hiányzott jó helyen lett volna... Megújulásért imádkoztunk és hiszem hogy az Úr megadja. Növeld a hitemet Ur Jézus!
Holnap délután 1-től eljegyzés, majd utána irány Érszőllős. Előreláthatólag holnap és Vasárnap nem lesz blog, mivel ott Érszőllősön nincs internet. Imádkozzatok hogy az úton megőrizzen az Úr és a testvérek között áldás lehessek!

Áldott pünkösdi ünnepeket! Teljesedjetek be Szent Lélekkel!

1 megjegyzés:

  1. Én is hasonlóképpen jártam a HDD-mel, 2 hónappal bírta tovább mint a garancia. Szomorú dolog. Jó munkát és kitartást a visszaszerzéshez.

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...